Log In

Terms of use

Currently, the "Terms of Use" are in the process of translation. For now they are available only in Bulgarian Language. If you do not understand this language and think you're threatened in any way, please do not press the button "Sign Up". By clicking this button, you certify that you have read and are familiar with the rules.


The rules will be available in English as soon as possible.

 

Terms of Use / Bulgarian:

 

 

Основни понятия
Потребител  - представлява  всяко лице, което е регистрирано в Wellwer.com и използва нашите услуги.
Личен Профил -  Регистриран потребителски профил на физическо лице, което използва услугите на Wellwer.com  за лична и нетърговска цел.


Бизнес профил -  Специфичен вид профил, при който физическо лице е съгласно да регистрира своята собствена фирма или е официален представител и опълномощен да представлява друга такава (фирма).  При създаване на такъв вид профил, вие декларирате, че притежавате всички авторски права, свързани с регистрацията на фирмата, която сте въвели.


Градски профил -  Специално създадени профили на градове от различни държави. Всеки Градски профил е представител на реален такъв, със същото име и същата локализация върху картата на света. В Градските профили се съдържа информация за новини, снимки, фирми и потребители от дадения град.


Новини -  Кратки авторски текстови съобщения, при които авторът предоставя възможността на другите потребители безплатно да получат информация за изпратената новина. Новините се разделят на категории. При публикуване на новина, на потребителя не е позволено да предоставя грешна или непълна информация. Ако публикуваната новина е копирана от друг източник, потребителят трябва да бъде опълномощен предварително от него, като е задължен да публикува линк към него в статията на Wellwer.com.


Оферти – Кратки текстови съобщения, които могат да бъдат изпращани само и единствено от  регистрираните Бизнес профили в Wellwer.com.  Горещите оферти са предназначени фирмите да информират своите клиенти, или потребителите от техния град, за свои специални промоции, намаления, оферти на специални продукти и услуги, които фирмата предоставя.

 

При Регистрация в Wellwer.com:
- Вие декларирате,че сте навършил 13 години.
-  Вие се съгласявате, че профилът ви и съдържанието на цялата информация, която публикувате в Wellwer.com е вярна, както и че  може да бъде разглеждана и коментирана от други потребители на мрежата.
- Вие се съгласявате, че при комуникацият с други  потребители няма да отправяте  обидни и вулгарни думи и изрази, реплики със заплашително, насилствено или расистко съдържание; както и текстове със съдържание, което противоречи на добрите нрави.
- Вие сте длъжни да съхранявате  добре потребителското си име и паролата, с които сте се регистрирали. При съмнения за злоупотреби, може да смените данните си от секция „Настройки на профила“.
- Вие може да разпространявате своя профил в Wellwer.com като сам носи отговорност за верността на публикуваните данни.
- Вие нямате право да използва сайта с цел, различна от предназначението му без наше знание;
- След създаването на профил в Wellwer.com се счита, че вие сте прочели и сте се запознали с всички общи условия на мрежата.

 

Задължения при публикуването на снимки:
- С прикачването на снимки в Wellwer.com, Вие потвърждавате, че снимките са авторски.
- Вие се съгласявате, че публикуваните от вас снимки могат да бъдат използвани от екипа на Wellwer.com за участие в бъдещи рекламни кампании на социалната мрежа – брошури, банери, видео клипове, постери и други.
- Вие няма да публикувате снимки с еротично или порнографско съдържание, или друго такова, което съдържа сцени на насилие, търговски марки, или държавни закони.
- Вие нямате право да публикувате снимки, в които присъстват хора, които предварително не са дали изричното си съгласие.
- Вие нямате право да публикувате снимки, в които се виждат оръжия, цигари, алкохол, наркотици или други подобни вещества.
- Вие нямате право да публикувате аватарна снимка, на която не се вижда ясно вашето лице.

 

Задължения при публикуването на новини и друго текстово съдържание:
- Вие нямате право да публикувате текстове с каквато и да било цел, ако трети лица имат защитени от закона права.
- Вие нямате право да публикувате текстове със съдържание, внушаващо национална , политическа, етническа или расова нетърпимост. Забраняват се текстове толериращи към насилие.
- Вие сте длъжни да добавяте само авторски текстове, върху които трети страни нямат права върху тях. Ако публикуваната новина е копирана от друг източник, потребителят трябва да бъде опълномощен предварително от него, като е задължен да публикува линк към него в статията на Wellwer.com.
- Вие нямате право да публикувате текстове, които биха причинили увреждания във физическото, умственото или моралното развитие на малолетните и непълнолетните.
- Изрично се забранява публикуването на текстове, които са неподходящи за лица по 18-годишна възраст.

 

Права и задължения на Бизнес профилите:
- Вие потвърждавате, че регистрираната фирма е съществуваща и извършва своя предмет на дейност към датата на регистрация в Wellwer.com.
-  При създаване на такъв вид профил, вие декларирате, че притежавате всички  права, свързани с регистрацията на фирмата, и сте официално опълномощени да ръководите и управлявате профилът на дадената фирма в Wellwer.com.
-  Вие декларирате, въведеното описание, анотация, лого, адрес, информация за контакт и всички други текстове и снимки съвпадат с реалната такава информация на регистрираната от вас фирма.
- „Оферти“ информират потребителите за истински оферти, предоставени от вашата фирма, като публикуваните подробности като вид, ценка, качество, количество и др. съвпадат с истинския продукт или услуга на фирмата и не целят съзнателно публикуване на грешна или неточна информация, с цел привличане на повече потребители като свои клиенти.

 

Права, задължения и други особености на екипът на Wellwer.com:

-  Wellwer.com гарантира, че няма да предоставя личната ви информация на трети лица и няма да я използва за друго освен целите на сайта;
- Wellwer.com не носи никаква отговорност за неточности, пропуснати ползи или недоразумения породени от грешки в системата;
- Wellwer.com  не носи отговорност относно публикуваната информация от потребителите или фирмите. При неточности или публикувана грешна информация, потребителят отговаря за нея и носи наказателна отговорност.
-  Администраторите и модераторите на сайта имат право да изтриват профили, снимки, новини,фирми или оферти без предупреждение и основателна причина.
-  Екипът на Wellwer.com  няма задължение да възстанови регистрацията на  потребител, който е бил изтрит.
- Wellwer.com си запазва правото да променя или редактира всички текстове в условията на сайта без предупреждение!
- Wellwer.com може да окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи,, за всяка публикувана на сайта информация, която нарушава законодателството дадената държава.
- Wellwer.com  си запазва правото да изпраща на своите потребители съобщения в потребителски профили или чрез имейл, свързани с нови услуги,с промоции и др.
- Wellwer.com притежава правото да променя профили , както и да отказва правото на достъп на отделни потребители, които не спазват правата и задълженията на мрежата.

 

- Wellwer.com не носи отговорност за съдържанието на публикуваните от потребителя снимки, текстове, данни и информация в сайта.

 

Всички права са запазени. Правата на интелектуална собственост върху всички материали, текстове, снимки и други, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права.